Consuelo Triay en Cinc Clics

Autofitxa

Som na Consuelo Triay ( Conso, per es qui vulgui…). Nascuda a Maó fa 38 , però som d’Es Migjorn, i molt!! Feina, faig d’encarregada de supermercat.
I entre ses meves aficions, destacaria que m’encanta fer caminades, llegir i sa fotografia.

Clic 1. Com, quan i perquè arribes a aficionar-te a la fotografia?

Des de sempre m’havia cridat s’atenció es mon de sa fotografia, però no va ser fins fa uns cinc anys que me vaig decidir a aprofundir un poc més seriosament dins aquest món.
Amb analògic no vaig arribar a emprar mai una rèflex.

 

Clic 2. Què t’agrada fotografiar? Quina fotografia t’agradaria haver fet?

M’agrada fotografiar un poc de tot. Es retrat no el domin gaire, és una cosa que tenc pendent per aprendre! Potser es meu estil és mes “documentalista”.
En concret no tenc cap fotografia en especial que m’hagués fet il·lusió fer. Potser perquè encara no l’he trobada a sa imatge perfecta, si és que existeix…

 

Clic 3. Com aprens? Autodidacta? Cursos? Blocs?

He anat fent cursos a diferents foto-clubs de s’illa i a s’escola d’adults. També un poc autodidacta, cercant informació a llibres i per internet. Demanant dubtes a companys d’aquesta afició . I mirant moltes fotos a blogs.

 

Clic 4. Quins són els fotògrafs que admires o t’han influït més? Qui, què t’inspira?

N’hi ha uns quant que m’agraden, cada un d’ells amb estils ben diferents.
Un clàssic que crec que agrada a tothom seria en Cartier Bresson. També na Cristina Garcia Rodero, Ansel Adams… I de sa nostra illa m’encanta en Toni Cladera.

 

Clic 5. Com vas conèixer l’associació? Per què et vas fer soci? De quina manera participes a l’associació? Quines activitats t’agradaria fer a l’associació?

A través d’un company d’Es Migjorn que me va animar a fer un blog a internet. Es següent pas ja va ser fer-me sòcia i començar a anar a ses sortides i activitats que es van realitzant.

 

Direcció web/ blog

www.consuelotriay.blogspot.com