Miquel Petrus en cinc clics

Autofitxa

Som en Miquel Petrus, tenc 32 anys, vaig néixer i visc a Maó. La meva professió és sysadmin informàtic i som soci-fundador de INTIB SLL, així com soci-franquiciador a Menorca de “easyCut Peluquerías”.

 

Clic 1. Com, quan i perquè arribes a aficionar-te a la fotografia?

La meva afició a la fotografia és recent. Sempre he estat més de la pintura, però per falta de temps ho vaig abandonar ja fa anys. Arrel de na Paula Camps vaig anar agafant cada vegada més afició a la fotografia fins que fa poc més d’un any em va enganxar del tot aquest món.

 

Clic 2. Què t’agrada fotografiar? Quina fotografia t’agradaria haver fet?

 Sobre tot paisatges i coses que no es moguin molt (per allò de que estic aprenent i no tenc algunes coses gaire mecanitzades encara, je,je). La fotografia esportiva també m’atrau bastant, sobre tot esports nàutics (surf, windsurf…), però encara no he aconseguit molt bons resultats.

No hi ha una fotografia que m’agradaria haver fet, sinó saber de moltes com s’han fet.

 

Clic 3. Com aprèns? Autodidacta? Cursos? Blogs?

 Som bastant autodidacta i m’agrada molt llegir i “fitorar”. Som lector freqüent de blocs, fòrums… M’apassiona aprendre coses noves, així que sempre n’estic cercant alguna de nova.

 

Clic 4. Quins són els fotògrafs que admires o t’han influit més? Qui, què t’inspira?

 És difícil decantar-se per algú perquè hi ha molta gent que fa fotografies increïbles i de qui em vaig quedant amb algun detall. Al grup de photobloggers menorquí mateix  hi ha un nivell altíssim i aprenc molt de qualsevol dels membres.

M’inspiren molts fotògrafs i moltes coses però em qued amb gent propera, com na Paula Camps que fa fotos que diuen algo per sí soles i diferents, en Joan Mercadal perquè qualsevol foto seva no fa falta que dugui firma per saber que és d’ell ni títol per saber què vol dir i en Joan Gómez per els recursos que té a l’hora de fer fotos (les sortides nocturnes no són el mateix si no hi és ell).

 

Clic 5. Com vas conèixer l’associació? Per què et vas fer soci? De quina manera participes a l’associació? Quines activitats t’agradaria fer a l’associació?

 L’associació la vaig conèixer a través d’alguns dels membres. Em vaig fer soci perquè m’atreien les activitats que es realitzen i per el bon rollo que hi ha entre els associats.

He participat de moment en alguna sortida i poc més, ja que és molt recent la meva incorporació.

Hi ha alguna idea com la de Ubiquography (www.ubiquography.com) que em sembla realment interessant i donant-li unes voltes de rosca des de l’associació, servirien per ajudar a difondre la imatge de la nostra illa aprofitant la gran qualitat de ses imatges que es poden fer a Menorca.

 

Direcció web/ blog → www.miquelpetrus.com.es

Càmera o equip → Nikon D7000, Nikor 18-105 3.5-5.6, Tamron 17-50 2.8 i Panasonic Lumix DMC-LX5