L’associació

L’any 2008 es va crear el “fòrum de fotobloggers de Menorca”, un autèntic punt de trobada oberta a tots on compartir tant els nostres coneixements com els nostres dubtes, anècdotes o simplement un lloc des del qual organitzar trobades entre els bloggers menorquins.

Vista la força que va adquirir aquest moviment artístic, es va fixar una base de compromís per dur a terme noves i més complexes activitats.

Per tot això i sota la denominació PHOTOBLOGGERS DE MENORCA es va constituir aquesta associació sense ànim de lucre dedicada a la promoció i difusió de la cultura i art fotogràfic en qualsevol de les seves facetes, mitjançant mitjans físics i/o telemàtics (pàgines web, blogs, xarxes socials, etc…).

En el marc de les nostres activitats s’imparteixen cursos, seminaris, xerrades, es realitzen exposicions, es convoquen concursos, s’editen publicacions, es fan sortides fotogràfiques, etc… L’associació és oberta a tot aquell que vulgui participar en ella, professionals o no, sent la seva base i raó de ser l’interès per la fotografia i disposar d’un blog en el qual exposar els treballs.

Treballem constantment en la confecció d’un programa d’activitats que pugui ser atractiu per a tots, el qual posem a la vostra disposició, animant-vos a unir-vos a aquest projecte Photobloggers de Menorca.

 

info@photobloggersmenorca.org

www.photobloggersmenorca.org