Com fer-se soci?

Envia un correu a info@photobloggersmenorca.org demanant l’ingrés a l’associació.

T’enviarem un formulari per emplenar juntament amb les dades bancàries per fer el pagament de la quota anual de 24 €. Les següents renovacions es faran per domiciliació bancària.

Una vegada hagis emplenat el formulari i hagis fet l’ingrés, envia-ho a l’adreça abans esmentada.

Aquests són els beneficis del socis:

– Activitats:

Durant tot l’any l’associació realitza diferents activitats relacionades amb la fotografia que poden ser de pagament o gratuïtes. Normalment els socis tenen avantatges en aquestes activitats, ja sigui mitjançant descomptes o amb accés exclusiu a l’activitat.

– Lloguer de Marcs:

L’associació té en propietat 30 marc d’alumini negre de 50x40cm perquè els socis puguin realitzar exposicions. El preu del lloguer és d’1 euro per marc i per setmana. Es contabilitzen setmanes senceres.

 

– Flashos Bowens de 500w:

L’associació ofereix un servei de flashos per a fotografia d’estudi o exteriors, ja que els flaixos disposen de bateria portàtil. És aconsellable tenir pràctica abans de fer una sessió amb els flaixos, però l’associació ofereix alguns cops l’any una sortida amb els flaixos per aprendre el seu funcionament. El preu actual és de 10 euros per dia d’ús. Es prega màxima responsabiliat.

– Calibrador de pantalla:

L’associació disposa d’un calibrador de pantalla perquè els socis puguin utilitzar-lo per calibrar els seus monitors. És recomanable realitzar una calibració del monitor una vegada cada 6 mesos, especialment abans d’imprimir fotografies o si hem comprat una pantalla nova.