Visita Guiada a la Fàbrica de Cervesa «Grahame Pearce» a Sant Climent

Hola Photobloggers!

Comença a fer bon temps i les jornades assolellades conviden a passar-ho bé amb una bona cervesa, i si és de ca nostra, encara més.

El proper dissabte 8 de maig, tenim prevista una visita guiada per la fàbrica de cervesa Grahame Pearce a Sant Climent. En aquesta visita, ens explicaran el procés d’elaboració de cervesa a la fàbrica mateix, i provarem vàries de les cerveses maridades amb formatge, aquest també, d’elaboració pròpia.

La visita (exclusiva per socis) i posterior tast, començarà devers les 11 del matí encara que, els que vulguem, podrem quedar una hora abans per poder fotografiar les instal·lacions més còmodament i amb calma.

El que vulgui, podrà cedir les seves fotos a Grahame Pearce perquè es puguin emprar per promocionar les visites guiades, i, a canvi, ens faran un detall com agraïment a l’aportació fotogràfica que farem.

El preu d’aquesta activitat serà de 6,00 € per soci a pagar el mateix dia de l’activitat. Ens fan un preu especial de la visita i tast de 12,00€ per persona i l’associació n’aportarà la meitat per cada soci assistent.

Les persones interessades podran comunicar-ho fins dia 2 de maig enviant un correu a info@photobloggersmenorca.org

Les places són limitades a 15 persones i es guardarà un rigorós ordre de sol·licituds.

Ens veiem el proper dissabte 8 de maig a les 09:45 h. al pla de Sant Climent per anar tots junts cap a la fàbrica.

No t’ho perdis!

Salut!