Moisés Valera en Cinc Clics

Autofitxa

Som en Moisés Valera (Moi). Vaig néixer a Maó fa 27 anys. Casat i acabat d’estrenar paternitat. Som administratiu. I ses meves aficions a part de sa fotografia són es futbol, viatjar i Menorca. Ja fa uns anys que som membre de l’associació Photobloggers de Menorca. He realitzat un parell d’exposicions de manera individual.

 

Clic 1. Com, quan i perquè arribes a aficionar-te a la fotografia?

Des de petit sempre m’havia cridat l’atenció el món de la fotografia, però realment es pot dir que no fa gaires anys que m’hi dedic un poc més en serio, vaig començar amb una Sony compacta de gama alta i desprès vaig passar a una rèflex digital que és la que tenc ara.

 

Clic 2. Què t’agrada fotografiar? Quina fotografia t’agradaria haver fet?

M’agrada fotografiar qualsevol cosa, però sobre tot paisatges (que aquí a Menorca són meravellosos) i també la fotografia macro. M’agradaria poder arribar a fotografiar el gran tauró blanc; tenc un viatge pendent a Gansbaai.

 

Clic 3. Com aprèns? Autodidacta? Cursos? Blogs?

 Vaig començar sent autodidacta, però com ja va dir en Migue Pons Cunill, jo també vaig assistir a Menorca a la Vista juntament amb altres Photobloggers, allà vaig aprendre molt a les ponències de grans fotògrafs com Jose Maria Mellado o Miguel Oriola.

També he assistit a varis cursos i llegesc cada mes la revista Digital Camera.

 

Clic 4. Quins són els fotògrafs que admires o t’han influït més? Qui, què t’inspira?

Sa veritat és que no tenc cap fotògraf que m’hagi influït. Com he dit abans, de Jose Maria Mellado o Miguel Oriola vaig aprendre molt.

 

Clic 5. Com vas conèixer l’associació? Per què et vas fer soci? De quina manera participes a l’associació? Quines activitats t’agradaria fer a l’associació?

Vaig conèixer l’associació a traves d’internet, vaig començar a seguir el que feien i al final m’hi vaig fer soci, ja que vaig veure que era un gran grup i feien moltes activitats. Una de les coses que m’agradaria que tornessin a fer es el Photobus que van fer l’any 2010.

 

Direccióweb/ blog

www.moisesvalera.blogspot.com

 

Càmera o equip

Sony Alpha 300